air max 12

Dette er de teknologiske grunner for refinansiering

N fra innlevering fristen ogs to eller tre dager, lrer vi uansett hvor hardt produserer ikke noen innvirkning, hovedsakelig stole p regjeringen s lre organisere et eget team vil bli utforme en stand p vegne air max bw av det innenlandske photovoltaic bedrifter uttalelse i kveld (4 dager) etter ferdigstillelse av lese ut i mtet i morgen (5) av Ministry of Commerce, vil bli distribuert til EU.  » Sendt struktur fra frste halvdel av 2012, er det europeiske markedet fortsatt den strste andelen, for eksempel, stod for nesten 70% av Yingli, Artes str for nesten 50 prosent. finansiering vanskeligheter fortsatt gjeldende PV selskapene str overfor et vanlig problem, 2012 og ker med forverring av markedssituasjonen. Jiangxi mange sm og mellomstore bedrifter er gradvis trekke seg. Det er rapportert at den innenlandske fotovoltaiske Yingli, Suntech, Artes, Zevi, SkyTeam og andre ledende bedrifter, hvert r over 300 millioner ln, balansestyring ratio p opptil 80%, den innenlandske fotovoltaiske industrien, Shift fra direkte levering av komponenter for gi den totale lsningen, men ogs risikoavers mte. Air Max 90 « S er direkte tilgjengelig komponenter, tilbyr n en total lsning, som for eksempel bygging av kraftstasjonen, taket systemet, og s videre. Toll data viser at, sammenlignet med samme periode i fjor, fra januar til mai i r, gjennomsnittlig enhetspris p innenlandske import av polysilisium fra $ 300 nr de hyeste / kg falt til mindre enn $ 30 / kg, ned 90%. Andelen av import fra Europa, USA Nike RFLT , Sr Korea og andre regioner.

Teknologisk forklaring er at « selskapet vil utvikle strategier for justere for bygging av store og mellomstore photovoltaic kraftverk, for danne en photovoltaic air max enfant celle og modul produksjon, EPC design, air max 90 konstruksjon fullstendig industriell kjede. , men hver av de installerte kapasitet p photovoltaic kraftverk er relativt sm, fem store makt grupper mindre sannsynlig stole p sin egen styrke til gjre, men samarbeid med den komponenten anlegget eller utviklerne du utviklet. « Dette er de teknologiske grunner for refinansiering. » Forskning gjennom teknologisk en forvalter sier selskapet i slutten av juni i r nike roi nettopp ferdig 8 milliarder i gjeld finansiering, faktisk, det innenlandske fotovoltaiske industrien har overkapasitet. Ned homestretch forholdet er ndvendig for kjempe, kjempe penger. Det er ikke nok penger i fondet manager synes gjre photovoltaic kraftverk det er lett falle der. Li Technology kunngjorde 1. september lovet Wang Boksing kumulative totalt teknologiske aksjer 25 506 aksjer i sin direkte holdt 97,23% av aksjene i selskapet, tn representerer 53.07% av den totale aksjekapitalen i selskapet, iflge statistikken fra International Energy Agency (IEA), verdens ti beste solcelle produsenter, sju kinesiske fastlandsbedriftene. EUs lansert en anti dumping etterforskning, eller vil fre til . en omfattende handel krig mellom Kina og EU britiske Financial Times 3 september lederartikler « og » anti dumping « unsket » og advarte: « EU br vurdere den generelle interessen for bruk av handel forsvar, i stedet for vurdere bare interessene av bransjen, nike tn requinen konkurranse med importerte produkter.

Posté par longlongfei11 à 14:06 Commentaires [0] Permalien []

I tillegg til den positive reaksjon EU

En fotovoltaiske industrien forsker fortalte reportere, air max 90 ikke denne tilnrmingen ikke lse PV industrien som helhet boom nedgang, bare i stand til midlertidig lse problemet,  » bygge kraftverk har to moduser. Den ansvarlige personen sa, med et stort prosjekt , utvikling og Reform Commission fortsatt foretrekker og fem samarbeid. « Private selskaper m gjre frst hnd samarbeid er vanskelig, « Dette er de teknologiske grunner for refinansiering. » Forskning gjennom teknologisk ett fond manager sa at selskapet i slutten av juni i r nike roi nettopp ferdig 8 milliarder i gjeld finansiering, Virksomheten er kjpt fra Wang Boksing hender i fjor, Wang Boxing forpliktelse til ytelsen garanti, n bruke investorenes penger til Lee Teng Hui kapital, at de opprinnelige resultatene av Wang Boksing engasjement br ogs vre det samme for ke andelen, ellers er det en « self hndtering » av ogs.  » Li Technology annonserte 1. september, lovet Wang Boksing kumulative totalt teknologiske aksjer 25 506 aksjer i sin direkte holdt 97,23% av aksjene i selskapet, tn representerer 53,07% av den totale aksjekapitalen i selskapet, iflge statistikken fra International Energy Agency (IEA), verdens air max 90 pas cher ti beste solcelle produsenter, sju kinesiske fastlandsbedriftene. EUs lansert en anti dumping etterforskning, eller vil fre til en omfattende handel krig mellom Kina og EU. 17. august Jiangxi LDK PV Silicon Teknologi, Luoyang Sino silisium high tech, Chongqing Daqo New Energy, nike tn requin Jiangsu Zhongneng Silicon fellesskap sende en sknad til Ministry of Commerce,

Selv om det er fortsatt to dager gjre et siste forsk p, i mange PV industrien innsidere, er resultatet ikke optimistisk. Kina Renewable Energy Society, air max bw tror at visepresident Meng XianGan av. EUs anti dumping, nr etablert, vil ikke bare kinesiske solenergiselskaper miste over $ 20 milliarder eksport, og vil resultere i tap av over 350 milliarder yuan av utgangsverdi. finansiering vanskeligheter fortsatt gjeldende solenergiselskaper str overfor et vanlig problem, 2012 og ker med forverring av markedssituasjonen. Jiangxi mange sm og mellomstore bedrifter er gradvis trekke seg. ‘Boots nesten aldri gitt, men den fotovoltaiske industrien organisasjoner og bedrifter forventer resultater kan ikke vre optimistisk, har vrt gjre forberedelser. Zhengrong Shi, Suntech Power Holdings Co Shift fra direkte levering av komponenter for gi den totale lsningen, men ogs risikoavers mte. luft 90 max « S er direkte tilgjengelig komponenter, tilbyr n en total lsning, som for eksempel bygging av kraftverket , taket systemet, og s videre. Tong Wei Group styreformann av styret Liu Hanyuan hadde fortalt Kina Securities Journal reporter, Nike RFLT sa den europeiske polysilisium anti dumping tur, som led de mest alvorlige innenlandske fotovoltaiske industrien kjeden polysilisium lenker vil vre et stort pluss ,

Posté par longlongfei11 à 14:04 Commentaires [0] Permalien []In the process of Globalization, tn work in China should also be in the global flows of possible participation in the United States, Brazil or Russia agriculture.

the completion of the pressure on resources and the environment industrial power transformation of the air max classic industrial powers, can meet increasingly higher cost of production factors, the income gap is widening

For example, in the year from June 2009 to June 2010, hina imported iron ore futures prices have doubled doubled. Consumption hinese thermal coal power, air max 90 energy comparable seel, the overall nike aire max energy consumption of cement, the overall energy consumption Vinyl is 15% higher than the international advanced level.

Third, the growing gap.

The widening gap in the process of improving the air max pas cher level Dechine reform

the market economy, social wealth, rapid growth, but it is undeniable that, gradually expanding the income gap, and in a time period relatively shorter the automatic convergence trend is not yet clear, mainly as follows: Overall resident income gap is widening from year to year, the income gap between the incomes of urban and rural residents, in come regional income industry, urban at all levels within the constant expansion. per capita income is a common phenomenon in the processTherefore, in order to promote the sustainable development of industrial economy China, in order to achieve our industrial powers is power industrial front, air max bw to prevent the spread of these gaps.

And some local governments are primarily concerned with the region’s GDP and growth of tax revenue Finally, after the reform of the financial system, interest rates and exchange rates is difficult to play a leverage structure guide adjustment.

Leading role of foreign investment can also weakened in a fast growing industry, it are a number of multinational companies in the air max bw pas cher same industry in fierce competition in the Chinese market

Some people in the industry have different views in an interview with this reporter, but you can be sure,tn China’s manufacturing industry, especially the low end and mid range manufacturing sector will face more intense competition

Renowned German sports brand Adidas footwear products under 97% of the production comes from Asia. Although China has the largest proportion of 35%, but the proportion is decreasing. Vietnam has for the second, accounting for 29%, Indonesia 26%. Cambodia’s share more than doubled in 2011.

Some analysts pointed out, many Japanese companies to set up factories in Southeast Asia, in order to cut costs in China, to diversify production and reduce dependence on a single manufacturing base to avoid similar losses brought about by the Thailand floods and the earthquake and tsunami in Japan last year.

HSBC Managing Director and co head of Asian economic research and chief Greater China economist Qu Hongbin said the reporter,nike tn the recent decline in China’s manufacturing export orders,

For the EU, the crux of the European debt crisis fire burn more intense. The first performance of the debt crisis for the PIIGS countries financially strapped air max tn pas cher verge of bankruptcy,

, the EU economic contraction rejection of the demand for imported air max tn consumer goods. In addition,nike tn requin the RMB appreciation and rising raw material prices are also to some extent weaken the comparative advantage on the price of Chinese exports.

Posté par longlongfei11 à 03:04 Commentaires [0] Permalien []

Deutsche Welle website quoted Chinese agricultural expert Yao prison complex

according to the United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), foreign direct investment flows to Southeast Asia in 2011 to $ 117 billion, an increase of 26% over the previous year, while in China This tn growth rate over the same period is less than 8%.